Az NFL, a pankráció és a SZIKLAszilárd alapok
2016. október 20. írta: ennaa

Az NFL, a pankráció és a SZIKLAszilárd alapok

Szóval itt van ez az amerikai futball, a pankráció, na meg a jolly joker színészkedés. Ha mindez nem lenne elég, hősünk, Dwayne „The Rock” Johnson még a producerkedésbe is belekóstolt – meglehetősen jóízűen. De kezdjük a legelején.

„The Rock”, azaz „Szikla” élete kacskaringós fejezetekre tekint vissza. Az amerikai futballal Floridában, az egyetemi évek alatt ismerkedett meg, majd egy sérülés útját állta a karrierjének, ennélfogva kénytelen volt búcsút inteni az NFL-ben való szereplésének.

Dwayne Johnson ez idő alatt sem tétlenkedett: diplomát szerzett kriminológia és fiziológia szakon. Csillapíthatatlan akaratereje azonban mégsem hagyta nyugodni, így ennek eredményeként a 90-es években – meg a családi „tradíciót” egyébként is illendő volt folytatni – birkózni kezdett. Két év kemény munkája kellett ahhoz, hogy „Rocky Maivia”-ból  életre keljen „The Rock”, s egyébként is #bajnokságotnyert.

És közben kaszált is. A World Wrestling Entertainment (WWE ) legsikeresebb pankrátoraként elhíresült „Szikla” jelentős összeget hozott a magántulajdonban lévő, szórakoztató cég kasszájába. Arról nem is beszélve, hogy időközben a cég reklámarca is lett. #sziklaszilárdalapok

Szóval akaratereje és kitartása nemcsak a sportban mutatkozott meg, hanem a színészi pályafutásában is. 2001 jelentette számára az igazi fordulatot, amikor  A múmia visszatér című filmben kapott szerepet. Úgyhogy a Szikla debütált, majd meg sem állt a Nagypályásokig (Ballers).

Buli, csajok, kocsik. Eme mester hármas a HBO saját gyártású sorozatában bukkan fel, a Nagypályásokban (Ballers). Az egészen pontosan 196 centiméteres Szikla, a szériában Spencer Strasmore-t alakítja, az egykori NFL-játékost. Strasmore a labdát névjegykártyákra cserélte le, s szimpla jóindulatból segít az egykori kollégáinak, ismerőseinek.  Nem mellékesen pedig egyengeti a NFL fiatal csillagainak karrierjét.

Mint azt többször is említettem: Hős. Dwayne Johnson akaraterejét és kitartását ezzel a három betűs szóval tudom igazán hitelesen visszaadni. Sziklaszilárd alapokat teremtett arra, hogy neve, beceneve semmiképp se merüljön feledésbe.

Touchdown.

A bejegyzés trackback címe:

https://ennamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr1711825611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása