Az örökkécsakveled és a Tinder
2017. április 14. írta: ennaa

Az örökkécsakveled és a Tinder

Bejegyzés egy boldog párkapcsolatról, ahol a randiapplikáció a harmadik fél, amúgy szó esik a szétfilterezett, látszatszerelem-posztokról is

superthumb.jpg

Adott egy randiapp, a Tinder és egy boldog párkapcsolat. A következő bejegyzésemben mindkettő (szorosan) összefügg egymással, hiszen ezúttal olyan kapcsolatokat mutatok be nektek, Kedves Olvasóim, amelyekben a randiapp a harmadik fél. Mindemellett pedig szó esik a szétfilterezett látszatszerelem-posztokról is. Az örökkécsakveled és a Tinder.

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy randiapp, a Tinder. Időközben az applikációnak egyre több és több felhasználója lett, majd az befészkelődött néhány párkapcsolatba – persze harmadik félként. Noha a randiapp sokak szerint szexpartnerkereső, egyébként pedig „másra” nem jó, ám, mint tudjuk, az éremnek mindig két oldala van. Vagyis a használatához nem elég csupán egy regisztrált tag, mert abból nem lesz match/egyezés, randi meg pláne, így mindkét felhasználónak jobbra kell húznia egymást. Hangsúlyozom: mind-ket-tő-nek. És innen indul a sztori.

Tegyük fel, adott egy boldog párkapcsolat. Örökkécsakveled, amivel persze nem lenne probléma, ha a valóságot lenne hivatott bemutatni tükrözni. De a nyálcsorgatós, túlszerelmes posztokat elnézve, mégis támad némi hiányérzetem. Az igaz szerelmet hiányolom. Mert nekem az igaz szerelem nem egyenlő szétfilterezett, szercsilávcsi képekkel, és azzal sem, hogy „Na, akkor regisztráljunk Tinderre, mert a párom úgysem tudja meg”. Felkiáltójel.

Ja és: Tinderen ismerkedni nem megcsalás. – ezt a mondatot több felhasználótól is hallottam, aki nem mellesleg boldog párkapcsolatban él. Hm, akkor az se megcsalás, ha ő órákon át beszél egy vadidegennel, akivel majd találkozik, esetleg randizik? Mégis hol ér véget a flörtölés és kezdődik a megcsalás? Hol a határ?! Jóllehet akadnak olyan kapcsolatok, ahol az egyik fél nyíltan vállalja, hogy használja a randiappot, így nem a párja háta mögött ismerkedik. Mivel kölcsönösen megbíznak egymásban, és nincs rejtegetnivalójuk.

Viszont azok a boldog párkapcsolatok, ahol titkon, harmadik félként jelen van a Tinder, mert tök jó móka és „kell egy kis változatosság”, ott valami nem működik. Valami hiányzik. Például a kölcsönös bizalom, mint a boldog párkapcsolat egyik alkotóeleme. Aztán jön a randiapp, mint a problémára való gyógyír, meg a látszatszerelem-posztok, nehogy a külvilág bármit is érzékeljen a gondokból. Mert örökkécsakveled...

(Fotó: Innen)

A bejegyzés trackback címe:

https://ennamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr2312427089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása