A Tinderhez fűződő érzéseid kavalkádja
2017. március 12. írta: ennaa

A Tinderhez fűződő érzéseid kavalkádja

Őszinte érzelmeid a szíved mélyéről, a randiapphoz szorosan kapcsólódva, amúgy csak te tudod, mire és kire vágysz igazán

large_4.jpg

„Na, majd én megmutatom neked, igenis tudok nélküled élni!” –…  és te megmutattad.  Miután szakítottatok, letöltötted a Tindert, és jöttek a randiapphoz fűződő érzéseid. Színes, érzelmi kavalkád járta át a szívedet minden egyes match után, viszont a nehezebb napokon hátat fordítottál a „párjaidnak”. Idővel pedig kezdtél tisztán látni… hiszen csak te tudod, mire és kire vágysz igazán.   

„Na, majd én megmutatom neked, igenis tudok nélküled élni!” –… és te megmutattad.   

Miután szakítottatok, letöltötted a Tindert, és jöttek az érzéseid. A Tinderhez fűződő érzéseid.

A Tinder és te szoros barátságot kötöttetek egymással, miután hosszas belső vívódás után szakítottál vele, az álmaid netovábbjával. Tudtad, ha akkor magadba roskadsz a hiányától, sosem fogsz továbblépni és új fejezetet nyitni az életedben. És mivel – szinte  minden jobb választásnak bizonyult, mint az iránta érzett szerelmedet krokodilkönnyekkel áztatni és „sötétíteni”, így hát regisztráltál a Tinderre.

De nem bántad meg, mivel megannyi ígéretes, potenciális párjelölt elevenedett meg előtted az applikáción. A randiapp egyfajta reménysugár volt számodra, egy szemtelenül modern köntösben. Már csak azt kellett elhatároznod, mégis milyen szándékkal húzol jobbra vadidegen, szimpatikus férfiakat.

A Tinder szép lassan izgalmat és fáradhatatlan vágyat csempészett a mindennapjaidba. Előszeretettel húztál jobbra olyan férfiakat, akiknek a profilján láttál valami számodra szokatlant. Például egy kedves mosolyt, egy pajkos tekintetet, vagy egy korántsem sablonos, helyesen kitöltött bemutatkozást. Szívesen ismerkedtél, matcheltél, és még annál is szívesebben találkoztál volna végre valakivel. Olyasvalakivel, aki a szakításod után nem csak vágyat és izgalmat jelentene számodra, hanem egy lehetőséget is. Jóllehet a gondolataidban egyszerűbbnek tűnt, mint a valóságban.

Viszont a nehezebb napjaidban kevesebbet használtad a randiappot, és hátat fordítottál a „párjaidnak” is. Nem válaszoltál az üzeneteikre, mivel rettentően hiányzott a régi, Tinder-mentes életed – és Ő. Persze ez is a te választásod volt, de dühöt éreztél. Dühös voltál, mert ismeretlen férfiakat próbáltál arról meggyőzni, márpedig te igenis jól érzed magad egyedül, és az applikáció csakúgyvan. Ám az igazán őszinte válaszod valahogy így hangzott volna: „Tudod, te nagyon tetszel nekem. De még mindig piszkosul fáj a szakítás, még mindig sebezhető vagyok, és még mindig nem tudom, képes lennék-e továbblépni. Ezért a Tinder egyfajta búfelejtő számomra.”

Majd el kellett telnie néhány hónapnak ahhoz, hogy tisztán láss. Mindeközben továbbra is használtad az applikációt, ismerkedtél, de a "párjaiddal" tartottad a távolságot. Beláttad, időre van szükséged, ezért nem gyakoroltad a tinderes férfiakon a búfelejtést. Még akkor sem, ha néhányuk örömmel támogatta volna azt…Hiszen tudtad, a fájdalom nagy úr, ezért nem akartál másoknak fájdalmat okozni, és bántani őket – ahogyan annak idején az exed tette veled.

Idővel azt is tisztán láttad, mire és kire vágysz igazán. Az applikáció pedig más értelmet nyert számodra...

És végre úgy érzed, tényleg készen állsz egy Tinder-randira (is).  

(Fotó: Innen)

A bejegyzés trackback címe:

https://ennamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr4412332895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása