5 Instagram-celeb, akiknek nem kell számolni az Adonisz-indexét
2016. október 25. írta: ennaa

5 Instagram-celeb, akiknek nem kell számolni az Adonisz-indexét

Szépfiúk, akik tökéletes, retusálás nélküli testtel rendelkeznek, s ők az Instagram-piac legkönnyebben eladható sztárjai.  Ám félre a marketing(esebb) szöveggel – na meg az általánosítással, s vegyük sorra, hogy pontosan kiknél nincs szükség arra a bizonyos kalkulációra.

Magáról az indexről annyit érdemes megjegyezni, hogy az ideális testarányokat jelöli, amelyek akarva-akaratlanul vonzzák a fürkésző tekinteteket. Az antik szobrok méreteit vette alapul a számítás, amelynek eredményeként megszületett az aránypár: 1:1.618. A tökéletes forma kulcsa tehát az, ha a váll szélessége 1.618-szer nagyobb, mint a deréké.

Íme, az Instagram-celebmustra:

André Hamann

A német származású modellnél, André Hamann-nál minden adott a sikerhez. És több mint egy millió Instagram-követő már önmagában is megér egy misét. Mondhatni Hamann megtestesíti korunk férfi idelját: izmos testével, borostás arcával, na meg a nők millióit vonzó, csibész tekintetével.  Mindemellett gitáros a Faelan nevű zenekarban, amelynek profilján az szerepelt, hogy: a bandának  „nincs ideje új dalokat írni”, mivel „nagyon elfoglaltak”. #hellocovers

Mariano Di Vaio

6554, azaz hatezer-ötszázötvennégy (!!!) poszt meséli el nekünk Mariano Di Vaio fényűző életét, boldog házasságát, illetve photoshop-hiányos, kellőképpen kidolgozott testét. Di Vaio egyébként szintén modellkedik, – mily’ meglepő, hogy a kamera is szereti –, továbbá saját divatcégében (Nohow) útjára engedi fantáziáját és ruhákat tervez. Meg bloggerkedik.

Nick Bateman

A huszonkilenc éves Nicholas Kevin Stanley Yunge-Bateman, azaz Nick Bateman képei láttán is erőteljesen elfelejtünk kalkulálni, és a jelek szerint, nem kevesebb, mint öt millió követőnél éri el azt a bizonyos #goodlooking szintet. Idén pedig ismét filmvásznon üdvözölhettük a modell-színészt, hiszen a Csúnya szerelem (Ugly Love) című filmben játszotta az egyik főszerepet, Miles Archer-ként.

Jon Kortajarena

A spanyol Jon Kortajarena Redruello, vagyis Jon Kortajarena nemcsak a kifutón és a kamerák előtt mozog otthonosan, hanem az Instagram csillogó világában – „sztorijaiban” is. Minden egy barcelonai vakációval kezdődött Kortajarena életében, amikor is egy modell show-ra invitálták. Olyannyira szerencsés fordulatot vett a történet és vele együtt az élete, hogy a spanyol férfi meg sem állt a kifutókig.

Andrea Denver

Andrea Denver nemcsak az olaszokat hódította meg, mivel feltöltött fotói a világ minden pontján hatással vannak a – gyanútlan – női szívekre. Megszámlálhatatlan félmeztelen fotóit örömmel fogadtuk és fogadjuk, ám néhányukon fellehetők bizonyos feliratok. Majd Denver cselesen kommentben jelezte, hogy illő volna egy piros, 18-as karika is a feltöltött posztok mellé. Persze csak jelzésként. Ha mindez nem lenne elég, 2014-ben Jennifer Lopez egyik klipjében is láthattuk, illetve Taylor Swift Black Space című videójában ő maga, a következő „áldozat”, akinek az énekesnő az idegein táncol. #thuglife

Kifutók, kamerák, tökéletes testarányok. Az Instagram-szépfiúk világa még azt is elfeledteti veled, hogy mi volt a cikk eredeti kiindulópontja.

Valamiféle kalkuláció. Valamiféle Adonisz-index.

SZEMtelenül. 

És te hagyod magad.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ennamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr6311838935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása