Kanye 2020-ról álmodik, Kim meg hashtag-gel osztódik
2016. november 16. írta: ennaa

Kanye 2020-ról álmodik, Kim meg hashtag-gel osztódik

kim.jpg

Üdv, Kardashianék pimasz luxusából. Oké, megtudtuk, hogy Kanye West indul a 2020-as elnökválasztáson. De mi van Kim-mel? Stabilan hashtag-gel osztódik.

A „Véletlen” forgatókönyve

Az örmény származású Kimberly Noel Kardashian, ismertebb nevén Kim Kardashian West jókor volt jó helyen és véletlenül „ismerte” a forgatókönyvet.

Azt a forgatókönyvet, amelynek köszönhetően a celebvilág közkedvelt #selfiekirálynőjévé avanzsálódott.  Ám a csillogásig vezető út macskakövekkel volt kirakva – persze eltekintve azoktól a pindurka tényektől, hogy Apuci, vagyis Kim édesapja, Robert Kardashian védte O.J. Simpsont az ominózus per során. Az amerikai futball-játékos és színész egyébként Kim keresztapja is – mellékszálon.

A „művésznő” felfelé ívelő karrierje Paris Hilton-nak köszönhetően indult útnak. Kezdetben ugyanis neki dolgozott, majd egyszer csak öribarik lettek. Természetesen ismét a véletlen műve: Kim kitűnő ismertségekre tett szert, amelyek következtében elsajátította a stylist szakma fortélyait. Na, meg a sötét szobákét is.

Brandépítés felsőfokon

Egyébként: a nyilvánosságra került felnőtt film, illetve annak búsás kártérítése, a különböző bimbózó kapcsolatok, a Kardashian-família életét bemutató Keeping Up with the Kardashians valóságshow, a rövid házasság története az NBA-játékos Kris Humphries-szal, illetve a mesébe illő lávsztori Kanye West-tel, mind-mind Kim „kontójára” írandó. A két szerelemgyereket, North és Saint West-et pedig nem is említve. Brandépítésből csillagos ötös.

Fenekestül felforgatta a világot

És ismeri a siker receptjét. Selfie-falva teljhatalmú, koronázatlan királynője egyértelműen Kim – persze testvéreiről sem feledkeztem meg, de ez most #más –, aki büszkén vállalja a kerekded idomait. Most finom voltam, és nőies. A celebvilág üdvöskéje a (provokatív) pózolást munkakereső tevékenységgé fejlesztette. De mi tagadás: #működik.

Szempillantás alatt egy olyan birodalmat hozott létre, amelyből ha akarna, se tudna kilépni. Ám ő ezt – nyilván – boldogan uralja.

Trónfosztásról szó sincs, Kim stabilan hashtag-gel osztódik. Különféle kettőskereszttel ellátott posztok lepik el percről-percre az online világot, s a fiatal lányok többsége igyekszik felvenni a ritmust. Azt a tempót, amit a Kardashian-lányok eszeveszettül diktálnak – jelen esetben pedig Kim vezet. És mi történik akkor, ha bátorkodunk pislogni egyet?

Lemaradunk egy újabb világmegváltó selfie-ről. Csak ezt ne!

Mindemellett nem hagyhatom szó nélkül Kanye bejelentését sem, miszerint a rapper indul az elnökségért 2020-ban. Párja, Kim biztosan támogatja ebben. Még egy hashtag-gel megtoldva.

És ennek a fele sem tréfa.

A bejegyzés trackback címe:

https://ennamegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr2911966719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása